Feestlocaties voor feesten en partijen | Kismet Events

Catering aan huis voor feesten en partijen

Organiseert u een feestje of een evenement en zoekt u iemand om de catering te verzorgen? Dat kan, bij Kismet Events!

Catering

Een feestje geven is leuk, maar de organisatie eromheen is vaak best veel werk. Er moeten inkopen gedaan worden, hapjes worden gemaakt en wellicht wilt u ook een warme maaltijd verzorgen. Vooral wanneer het om een grotere groep mensen gaat is het fijn als u de catering niet helemaal zelf hoeft te doen. U kunt Kismet Events inhuren om de catering aan huis voor u te verzorgen.

Hapjes en buffet aan huis

Als u Kismet Events inhuurt voor de catering van uw feest kunt u kiezen uit verschillende opties. We bespreken van te voren wat u wilt en stellen zo een menu naar wens samen. Zo kunt u kiezen voor hapjes, maar ook voor een geheel buffet voor de lunch of het avondeten. Ook met intoleranties kan rekening gehouden worden als u deze van te voren aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen we eten verzorgen dat past bij uw feest!

Evenement catering voor uw evenement

Ook wanneer u een zakelijk evenement of een groter evenement organiseert kunt u gebruik maken van onze catering. Wij hebben al vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen en kunnen daarom ook voor grote groepen mensen hapjes, drankjes en gehele maaltijden verzorgen. Bij de catering kunt u ook bediening inhuren. Wij hebben ervaren horecapersoneel dat ervoor gaat zorgen dat uw gasten niets tekort komen. Denkt u hierbij aan een gastheer of gastvrouw, obers, barpersoneel en personeel dat kan zorgen voor het opruimen en afwassen. Zo hoeft u zich over het eten en de organisatie eromheen geen zorgen te maken en kunt u zich focussen op uw evenement.

De kosten van de catering

De kosten van de catering kunnen berekend worden op basis van het aantal personen of op basis van het aantal hapjes en is dus afhankelijk van de grootte van uw feest of evenement. Daarnaast kunt u er horecapersoneel bij inhuren. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en zullen daarna een offerte voor u opstellen.

 Verjaardag  Huwelijk  Feesten