Feestlocaties voor feesten en partijen | Kismet Events

Feestlocaties en feestzalen

Bij Kismet Events vindt u de weddingplanner voor het organiseren van uw droombruiloft.

Feestzalen voor iedere gelegenheid

Heeft u iets te vieren en is het feest te groot om bij u thuis te organiseren? Of wilt u een keer extra uitpakken voor een verjaardag, huwelijksverjaardag of babyshower? Dan is het huren van een feestzaal een perfecte optie voor uw feest. Bij Kismet Events hebben wij verschillende feestzalen beschikbaar voor allerlei soorten feesten. Of u nu een verjaardag wilt vieren, een 25-jarig huwelijksfeest of een feestje van de voetbalclub, dat is allemaal mogelijk.

Autotron Rosmalen

Hotel Van der Valk Uden

Hotel Van der Valk Vught

Breepark Breda

Feestzalen en feestlocaties naar uw wensen

Als u bij Kismet Events een feest wilt organiseren heeft u de keuze uit verschillende feestzalen en locaties. We bespreken samen wat uw behoefte is en op basis daarvan kunt u een keuze maken van onze opties. Wij zullen geheel naar uw wensen de feestavond verzorgen. Het verzorgen houdt dus niet op na de keuze van uw locatie. U mag uiteraard gebruik maken van onze kennis en expertise bij het organiseren van uw feest. Hierbij kunt u denken aan welke consumpties u aan uw gasten wil bieden en op welke manier (bijvoorbeeld onbeperkt of met muntjes) en de aankleding van de locatie.

Zaalverhuur in Noord-Brabant

De feestzalen die Kismet Events verhuurt bevinden zich voornamelijk in Noord-Brabant. U kunt voor uw feest terecht op vier verschillende locaties van Van der Valk en daarnaast bieden we ook drie verschillende zalen in de Brabanthallen aan. Alle locaties zijn makkelijk te bereiken en bieden voldoende parkeerplaatsen voor uw gasten. De styling van de feestlocaties kan naar uw wens gedaan worden, zodat het feest geheel uw smaak is.

Heeft u interesse in het huren van een feestlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een gesprek in. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en daarna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een offerte voor het feest.

 Verjaardag  Huwelijk  Feesten