Feestlocaties voor feesten en partijen | Kismet Events

Bediening inhuren voor uw feestje of evenement

Bediening inhuren voor een feest thuis doet u bij Kismet Events.

Bediening

Het wordt de laatste jaren steeds populairder om bediening in te huren voor een feestje thuis. Mensen realiseren zich dat thuisfeesten gezelliger, intiemer en in veel gevallen goedkoper zijn dan een feest in een restaurant of op een locatie. Het nadeel is wel dat je bij een feest thuis een heleboel zelf moet regelen. Dan kan het fijn zijn om bediening in te huren om u te helpen tijdens het feest. Zo houdt u zelf tijd over om zelf te feesten en te praten met uw gasten en wordt de rest voor u verzorgd.

Personeel inhuren bij Kismet Events

Bij Kismet Events kunt u personeel inhuren voor verschillende taken. Zo kunt u bij ons een ober inhuren die kan helpen bij het serveren van maaltijden, maar ook een barman of barvrouw. U kunt het volgende personeel inhuren:

  • Gastheer / gastvrouw
  • Barman / barvrouw
  • Personeel voor het serveren van het eten of buffet
  • Personeel voor debrasseren (opruimen)
  • Personeel voor het afwassen

Mocht u voor een andere specifieke taak op het feest personeel zoeken dan is dat uiteraard ook bespreekbaar. Kismet Events kan ook de volledige catering voor uw feest verzorgen, mocht u daar behoefte aan hebben. Ons horecapersoneel heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw feest een onvergetelijke ervaring wordt!

De kosten voor het inhuren van bediening

De kosten voor het inhuren van bediening van uw feestje hangt uiteraard af van hoeveel personeel u nodig heeft en hoe lang het feest duurt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij brengen uw wensen voor u in kaart en stellen een offerte voor u op. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van de bediening.

Vacatures

Kismet Events is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen. Heb je interesse? Vul dan je gegevens hiernaast in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    CV (pdf, doc, docx)

     Verjaardag  Huwelijk  Feesten